Ammattitaidolla elämän tärkeisiin hetkiin
Ammattitaidolla elämän tärkeisiin hetkiin

Palvelut

Ravintola Ilo - Lounasravintola

Lounasravintola

Lounasravintolamme sijaitsee osoitteessa Konalankuja 5, 00390 Helsinki ja siinä on noin 60 asiakaspaikkaa. Ammattitaitoinen keittiömestarimme valmistaa tuoreista raaka-aineista monipuolisen ja maittavan lounaan. Tarjoamme arkisin kello 10.30 - 13.30 päivittäin vaihtuvan buffetin.Ravintola Ilo - Pitopalvelu

Pitopalvelu

Ammattitaitoinen pitopalvelumme järjestää niin pienet kuin suuretkin juhlanne vuosien kokemuksella. Pitopalvelumme ruoat valmistetaan aina ensiluokkaisista raaka-aineista asiakkaan toiveiden mukaan. Huomioimme myös erityisruokavaliot. Halutessanne hoidamme juhlasi alusta loppuun, jolloin tehtäväksenne jää vain juhlista nauttiminen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin räätälöimme sinulle unelmiesi juhlat.

Ravintola Ilo - Juhlapalvelu

Juhlapalvelu

Harva meistä ehtii nykypäivän kiireessä järjestämään juhlien tarjoilua alusta loppuun itse. Kattava juhlapalvelumme järjestää juuri sinulle sopivat pöydän antimet kahden hengen illanvietosta aina suuren luokan häihin saakka. Halutessasi hoidamme kaiken alusta loppuun niin, että tehtäväksesi jää vain juhlista nauttiminen. Ota meihin yhteyttä soittamalla asiakaspalveluumme 044-700 2999 tai sähköpostitse, niin suunnittelemme yhdessä juuri sinun juhliisi sopivan kokonaisuuden!